Bloggen och det mesta och lite till....

2011-01-26
10:26:39

Nu ska det ske under.. ;)
För länge sedan började jag på ett projekt som aldrig blev klart, men jag hittade igen det häromdagen och nu kände jag att det var dags.... :)

Min egenhändiga inspirationskälla till att försöka bli av med extra kilon.....

M står för mål och D för delmål (=1/2 av M) och varje gång jag når ett av dessa fylls alla uppgifter i här.

Träningsschema som ifylles efter varje fysiskt krävande aktivitet utöver det vardagliga. Markeringen sker i minuter som jag lagt på träningen.


För varje mål finns ett kuvert med en överraskning.

2011-01-20
22:13:53

Beställning jag inte kunde lägga ifrån mig...
Fick ett beställningsjobb på ett bröllopskort..... Det var alldeles för roligt att göra och klockan gick alldeles för snabbt....




Jag har insett att jag har fastnat i samma metod när det gäller blommorna och mycket blommor ska det vara... Hoppas att få lite mer inspiration på maran i Ö-vik i Mars!!!

2011-01-17
14:48:37

Julfotografering 2010

2011-01-16
19:49:32

Näsdukar åt folket!!!
Efter att senaste numret av en svensk scrap- och korttidning landade i min brevlåda var jag bara tvungen att prova på att tillverka en näsduksask. Pappret var självklart!!! MajaDesigns nya pappersserie "Ska vi ta en Fika?" är som gjord för mig och ett ark ur den serien gjorde sig naturligt.
Men när behöver man lite kärlek, omtanke och näsdukar som mest? Jo, när man har sorg.
Eftersom jag använder mig av stämplar från Stelpelgledes Vintage Garden snodde jag även till ett "silkespappersljus" som matchade.
Jag hoppas att jag aldrig behöver lämna bort detta set men om jag någon gång måste så hoppas jag att det kan sprida lite ljus och värme.





2011-01-12
15:20:08

Önskelista inför 20110118
I pysselväg:
* Gluedots s och m (ca. 3 och 5 mm)
* Magnoliastämplar ur den nyaste kollektionen (Birthday Tilda, Tilda spreads Love, Waiting Tilda, Will you be my            valentine och Romantic window)
* Dekorationer som passar med "Ska vi ta en fika"
* Ett TON inspiration
* Magnolia dies (Berry Lace bård, Old Swedish lace, Peony petals, Doily Flowers)
* Resterande papper ut Ska vi ta en fika. Eller i alla fall....
*
*
*
.... To be continued....

2011-01-10
13:21:45

Pysselklapparna
Fick ett par riktigt trevlig pysselklappar av tomten i år.
Från Lindatomten kom det flygande rubons från Hambly i creme, chipboard alfabete från American Crafts och ghost-blommor från Heidi Swapp
Idatomten skickade mig ett PINSAMT underbart paket med MajaDesigns Ska vi ta en fika-serie och stämplar från Stämpelglede

2011-01-04
20:50:08

Helhjärtat försök....
Satte mig för att pyssla utan måla och hittade på ett gammalt frigolithjärta som jag målade upp med lite Distress Crackle Paint (som tyvärr inte fäste så jättebra) och dekorerade med lite blommor. Enkelt projekt med bra resultat tycket jag själv. ;)